Jij neemt de regie van je eigen leven weer over met meer vertrouwen in jouw eigen gevoel

 


Tijdens de wandeling kijken we naar jouw leven. Naar alles wat jou tot nu toe heeft gevormd, jou heeft gebracht en waar je nu staat. Door het wandelen en door gebruik te maken van de mogelijkheden die de omgeving biedt voel jij je op je gemak en ervaar je ruimte, ruimte om jezelf te laten zien. Je ervaart een betere toegang tot jouw energie, jouw kracht en jouw mogelijkheden. Ik ondersteun en leid je hierbij; stap voor stap en in jouw tempo.

De beelden en voorwerpen uit de natuur die ik gebruik helpen jou om met meer afstand naar een aantal belangrijke momenten uit jouw leven te kijken. Deze ‘afstand’ maakt het makkelijker om te vertellen over jezelf waardoor je meer bewust wordt van (onbewuste) processen.
Ik breng je daarmee in verbinding, laat jou voelen en ervaren wat dit betekent voor jou op dit moment, in het hier en nu.

Dit geeft je inzicht in je gedrag, waarom je dingen op een bepaalde manier doet en wat je wel/niet wilt, waar jij behoefte aan hebt.

Samen kijken we met verwondering en respect terug naar alles wat jou tot nu toe heeft gevormd en heeft gebracht tot waar je nu bent. Ik help je om de stappen die je hebt gezet in je leven en de bijbehorende ervaringen werkelijk te accepteren, zowel de mooie als de pijnlijke. Wat kun je loslaten? Wat heb je niet meer nodig? Wat heb je juist wel nodig? We gaan een proces in waarbij jij in jouw eigen kracht (her)ontdekt en ervaart wat jij werkelijk wilt. Je gaat voelen en verwoorden wat jij nodig hebt om een stap in de goede richting te zetten.

Jij staat aan het roer met meer zelfvertrouwen in jouw eigen gevoel en wat jij wilt.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en kiest zijn eigen weg, maar ik weet zeker dat je na onze wandeling:  


- meer in contact bent met je werkelijke zelf, toegang tot jouw energie en mogelijkheden

- een beter beeld hebt van wat jij wilt en wat goed is voor jou

- (daad) krachtiger bent in het bereiken wat je wilt

- meer rust en ruimte in jezelf ervaart

 

Ik breng beweging, jij kiest jouw richting.

 

De Friese Wandelcoach
Jolanda Rinia
Leeuwarden

+31 6 2251 1738

De Friese Wandelcaoch is een handelsnaam van8915 GB Leeuwarden
KvK 606921
BTW NL8540.18.530.B01

Privacy

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden