Soms moet je veranderen om jezelf te blijven, een kleine stap in de juiste richting kan voldoende zijn.

   
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Heb je het gevoel dat het leven jou opslokt?
  • Weet je niet meer wat jou echt gelukkig maakt?

 

Mensen hebben vaak het idee dat ze sterk moeten zijn en voor anderen moeten zorgen. Eigen gevoelens, problemen of pijntjes worden weggestopt of genegeerd. Je zit op een trein die doordentert, je gaat maar door en door en door.
Op een gegeven moment kan het je teveel worden; je raakt uit balans en je leven loopt uit de rails. Je realiseert je dat je zo niet door kan blijven gaan en vraagt jezelf af: waar ben ik gebleven in dit hele verhaal? Waar ben ik mijzelf kwijtgeraakt? Waar word ik gelukkig van? Waar heb ik behoefte aan? Je weet het gewoon even niet meer.

Op dit soort momenten kan een coach uitkomst bieden. Een coach kan je helpen de dingen op een rijtje te zetten. Een coach is er helemaal voor jou en bekijkt samen met jou wat nodig is om weer beter bij jezelf te komen en je sterker te voelen, het gevoel te hebben controle te hebben over jouw leven en te weten wat je nodig hebt. Weer te voelen waar je behoeftes liggen, waar je gelukkig van wordt. Gun jezelf deze aandacht en tijd. 

 

 

Mag je aandacht vragen voor jezelf? Ja, dat mag! Mat je het jezelf toestaan te leven op jouw manier? Ja, dat mag!

We staan allemaal wel eens voor een lastige keuze of weten niet meer hoe we van A naar B moeten komen en of we wel naar B willen. Een coach kan je bij dit soort processen helpen. Een coach geeft je aandacht, staat samen met jou stil bij bepaalde zaken, confronteert en maakt bewust. Een coach gaat jouw doelen niet voor jou bereiken, maar kan je wel helpen zodat jijzelf je doelen bereikt. Een coach kan ook helpen bij het formuleren van die doelen, als deze nog niet helder zijn. 

 

De vraag die je jezelf mag stellen: gun je jezelf deze aandacht en tijd? Als het antwoord ja is, dan ben je op het juiste moment op de juiste plek. Je bent niet zomaar op deze website terecht gekomen. Ik ben benieuwd of ik jou datgene kan bieden wat je nodig hebt. Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie.

 

Emoties willen gezien en gehoord worden, geef ze de ruimte. 

 

De Friese Wandelcoach
Jolanda Rinia
Leeuwarden

+31 6 2251 1738

De Friese Wandelcaoch is een handelsnaam van8915 GB Leeuwarden
KvK 606921
BTW NL8540.18.530.B01

Privacy

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden